2013. június 17., hétfő

Az a bizonyos üzenet

Nem tűntem ám el, kedves olvasóim, csak elég eseménytelen volt az elmúlt két hét, már ami az au-pair programot illeti. Azonban most örömmel jelenthetem, hogy nem kell tovább várni, ugyanis megérkezett az a bizonyos e-mail, hogy az Au-pair in America nagyra becsült tagja lettem, és várhatom a családok jelentkezését! :)

Ennek előzménye és persze feltétele az volt, hogy átmentem az államvizsgán, méghozzá egy szép négyessel. Most már hivatalosan is óvónéni vagyok, de azért ti szólítsatok továbbra is Évinek. :))
Utána még volt egy kis izgalom, mert nem voltam benne biztos, hogy elfogadják-e a sikeres államvizsgáról az igazolást, vagy csak a július közepén kézhez kapott diplomát. De erre az égető kérdésre is választ kaptam, amikor ma délután megnéztem a leveleimet.

Nagyon örülök, hogy végre ez a nap is eljött... na és persze izgulok, hisz bármelyik pillanatban jelentkezhet valaki. De azért öt gyerekesek kíméljenek! Hihi :)

A következő bejegyzésben már az engem ostromló családokról írok majd ;)

4 megjegyzés:

sara írta...

Szia :) gratulalok a rendszerbekeruleshez! Lenne egy nagyon fontos kerdesem es mindenhol kutattam az email cimed utan, de semmi. Megtenned, h a nevemre kattintva (a profilomon megtalalod az email cimem) es irsz nekem? Vagy ha kiteszedbaz email cimed nekem az is ok :) koszonom, sara

Évi írta...

Szia Sara!
Köszönöm szépen :)
Kiraktam az email címemet a jobb oldali menüsorba, bocsi hogy eddig nem volt kint. Írj nyugodtan ;)

Laura Kardos írta...

Szia Évi! :)
Hatalmas gratuláció az államvizsgádhoz és a rendszerbekerülésedhez is természetesen! Örülök, hogy blogot írsz, ezáltal szuper perceket szerezve az olvasóidnak. Remélem majd az Államokból is ilyen lelkesen írsz, hisz sok-sok lány (meg esetleg fiú) szeretné nyomon követni a TE au pair életedet is. Várom a következő bejegyzést! :)

Évi írta...

Szia "Laurenc"! :)

Óó, olyan jó érzés, amikor egy ilyen kedves üzenet vár a blogomon. Köszönöm szépen, aranyos vagy! :)

Már nem kell várni sokat az új bejegyzésre, pár napig még tartsatok ki! ;)