2013. szeptember 22., vasárnap

Készen állok

Az elmúlt hetek a búcsúzkodással teltek el, méghozzá elég gyorsan. De mindenkivel sikerült találkoznom, és kicsit fájó szívvel - de egyben nagy várakozással - , holnap szedem a sátorfámat és irány az Egyesült Államok! Áááááááááá!!! :)

Nagy gond nem volt a csomagolással, ugyanis nem kell 4 évszak ruháit magammal vinnem... a téli vastag pulcsikat, csizmát, nagykabátot simán itthon hagyhatom, ugyanis Californiában nem érnek utol a minuszok. :) Még nem mértem le a bőröndöt, de szerintem nem lépem át a megengedett 23 kilót, szóval rendben leszek. Igyekeztem a nehezebb farmerokat, több kilós útikönyvet a kézipoggyászba rakni, hogy ezzel is lefaragjak egy kicsit a másik csomag súlyából.

Holnap délután 2-kor indul a gép, és Londonban fogok átszállni. Onnan pedig még 8 "csodás" óra a JFK. Az ügynökség egyik embere a reptéren vár majd minket - merthogy több au-pair csajszi is utazik majd velem egy gépen -, és ha jól számoltam, jó esetben is csak ottani idő szerint este 11 körül fogunk a szállodába érni. Szóval nem mondhatnám, hogy a holnapi nap rövid lesz.

Nektek pedig most ünnepélyesen megfogadom, hogy nem fogok eltűnni hetekre, hanem az orientációról is hűségesen fogok tudósítani. Legalábbis ez a terv... ;)

Pápá mindenkinek! Pár nap múlva a tengerentúlról újra jelentkezem.

1 megjegyzés:

Réka írta...

Jó utat! Remélem a leírás mellé képeket is kapunk. :)